Innehåller reklam för vår egen webbshop Hästhuset.se

God kväll allihopa! Idag har vi haft en riktigt härlig dag hos oss. Blåsigt såklart, men nu ska blåsten avta mer och mer för varje dag och till helgen/nästa vecka ser det ut som om det ska bli näst intill vindstilla, woho! Hoppas verkligen att prognosen stämmer för i så fall kommer vi få kanonfint vårväder den kommande tiden. Det blir så mycket lättare att spela in videos och jobba i stallet om det inte blåser typ 10 sekundmeter ute!

Dagen började med att Bella & Focus reds i paddocken innan hovslagaren kom vid 9. Vi spelade in en femkamp som kommer upp på Youtube på lördag och båda två skötte sig kanon 🙂 Sådana här filmer är alltid roliga att spela in, och jag hoppas att det blev bra trots denna förbannade blåst. Efter detta skoddes Bella & Tage och efter lunch så red vi gammelgrabbarna i paddocken. De fick gå samma bomövningar som Bella & Focus gjorde under inspelningen, och det var riktigt roligt. Skönt att inte ha ett dunderseriöst pass i paddocken för en gångs skull, utan bara göra någonting som vi alla tycker är roligt 🙂

Utöver detta och det vardagliga datorjobbet så hämtade vi ett paket som innehöll nästan 20 kg täcken ifrån vår egen webbshop Hästhuset. Vi har beställt nya ofodrade regntäcken till alla hästarna, och även ett par nya fleecefodrade regntäcken till Bella & Focus. Vi har insett att de behöver en storlek större i täcken än vad de hade förut, så nu har Bella stl 165 och Focus stl 155 i täckena ifrån AB 🙂 Vi fotade även de nya modellerna så vi kan lägga ut det på Instagram, Facebook och hemsidan.

Roligt nog hade jag även ett telefonmöte med Anna ifrån Tidningen Ridsport som håller på att skriva en artikel om ridkläder i större storlekar. Den artikeln kommer upp i nästa nummer av tidningen, och de jämför då utbudet idag med hur det var för två år sedan. Eftersom vi är en av få ridsportbutiker med ett stort utbud av kläder i större storlekar så ville de ha med oss. Så roligt, och det ska bli kul att läsa artikeln när den kommer ut! Ifall ni letar efter ridkläder upp till stl 54 så har vi alla kläderna i de storlekarna samlade HÄR på vår webbshop.

Focus i sitt nya, snygga gråa täcke. Detta är fleecefodrat med 600D ripstop och ni hittar det HÄR. Älskar verkligen AB:s täcken för de har sån himla bra passform och kvalitet trots det låga priset (de tillverkas i samma fabriker som Horseware, Amigo osv)!
Bellis har på sig DET HÄR täcket som är ofodrat med 600D ripstop. Helt klart det perfekta regntäcket nu under sommarhalvåret när du bara vill skydda hästen ifrån nederbörd och vind! Alla våra regntäcken finns ifrån 449 kr HÄR

Hoppas ni har haft en fin dag, så hörs vi igen imorgon!

/ Emma

Kommentera