God förmiddag! Jag och Emma har kommit hem från gymmet nu. Emma tog dessutom prov för sin hypotyreos för att se hur värdena ligger. Hon låg dåligt i juli, så därför fick det bli ett tätt prov denna gång. Får hoppas att det är bättre nu, verkar lurigt med doserna för medicinen helt klart.

Jag och Samuel var iväg i helgen på Vann spa och göttade oss. Fredag till söndag stannade vi, och det var välbehövligt kan jag säga! Vi hade det väldigt bra. Åt mycket god mat(fisken var fantastisk!), badade massor och sov, haha. En riktig chillhelg. Men nu är det bara att kasta sig in i vardagen igen! Mailen är avbetad och veckan planerad. Såhär kommer veckan se ut för hästarna:

Måndag: Uteritt för samtliga i den härliga höstblåsten(hehe). Skönt nog är det ganska varmt i luften idag!

Tisdag: Hoppning för allihopa. Vi ska spela in en rolig video med Tage och Boppen där vi ska hoppa en bana ur spelet Star Stable. Ni som känner till spelet vet att banorna inte alltid är så logiska, så nu ska vi rida en sådan IRL så att säga 😉 Focus och Bella får hoppa “normalt”.

Onsdag: Uteritt på Tage och Boppen och Bella och Focus ska mentaltränas för Anna, därmed får de vila från ridning.

Torsdag: Uteritt på hela gänget ihop med Sigrid och pappa.

Fredag: Dressyr på allihopa är tanken, Bella lite lugnare med tanke på att hon tävlar dagen efter. Dessutom ska vi bygga bana, för vår ridklubb anordnar hopptävling.

Lördag: Vila för grabbarna, Bella åker på hopptävling och hoppar 90 cm bed A:0+A:0. Pappa åker med Emma på tävlingen och jag stannar på hemmaklubben och agerar banchef för vår hopptävling.

Söndag: Uteritt för hela gänget.

Egentligen skulle vi tränat dressyr för Amalia denna veckan, men hon har tyvärr blivit sjuk. Så trist, men vi får förhoppningsvis ihop det nästa vecka istället.

/ Anna

Kommentera