När jag skriver detta inlägg så är det lördag kväll och vi har precis spenderat två dagar på Jönköping Horse Show 🙂 Jag tänkte ta och uppdatera lite om vad vi har haft för oss hittills under vår vistelse.

Vi kom hit i fredags, och då kikade vi väldigt mycket på tävlingarna. På kvällen var det ATG-hoppning i olika heat, vilket var roligt att se. Ryttar/pressläktaren blev full, men funktionärerna löste det så vi kunde komma in på den vanliga läktaren ändå, vilket var tacksamt.

Ljudet var dock väldigt högt under pausunderhållningen, så Anna fick sitta såhär, haha…

Utöver detta så shoppade vi litegrann, och pratade med potentiella framtida samarbetspartners. Tyvärr är det inte så många utställare här i år, så jag har bara fått köpt ett par ridhandskar av det som jag hade uppskrivet på min köpe-lista. Jag provade dock ett par Mountain Horse-stövlar i min storlek och vidd i modellen Sovereign High Rider, som jag tror att jag ska köpa. Vill dock se om vi kommer få in just den modell, färg och storlek igen i vår egen shop, så jag kan köpa den direkt där i så fall. Jag har i alla fall bestämt mig för att köra på bruna stövlar eftersom Bella har brunt läder, och brunt är sjukt snyggt!

Denna färg/modell provade jag (finns HÄR). Jag tror dock att jag ska köpa ett par helbruna och inte dessa tvåfärgade, även om de också är sjukt snygga!

Jag tänker att vi kan visa det lilla vi har köpt här i ett eget inlägg när vi kommer hem igen 🙂 Igår så tittade vi på speedkvalet, vilket var roligt att se eftersom Peder vann och det såg lika bra ut som vanligt! Efter detta så hade vi ett möte med Rebecka ifrån Media House by RF, där vi bloggar. Vi planerade bland annat inför vår framtida podd som vi ska försöka köra igång med så snart som möjligt, men det är mycket tekniskt som vi behöver få till innan det. Bland annat någon musikslinga och sen rätt utrustning för att kunna spela in såklart. Vi hoppas på att kunna lösa det snart, för vi är så taggade på att börja podda 😀

En bild på oss som Rebecka tog uppe vid pressområdet.

Efter mötet begav vi oss till vårat hotell och hade en långlunch med underbara Johanna Lassnack. Hon sprider verkligen mycket energi och det var gött att få ordentligt med tid till att snacka eftersom vi ses så sällan. Idag har vi istället lunchat med Jennifer Bratt om allt har gått som planerat. Det bästa med dessa hästevent är att du kan passa på att träffa dina häst-vänner som bor på andra ställen i Sverige, eftersom så många samlas då 🙂

Efter lunchen hängde vi en stund på showen till innan vi begav oss tillbaks till hotellet innan kvällens middag. Som ni märker så har vi blandat nytta med nöje här, och det har varit riktigt trevligt. Som vanligt har vi träffat massor av följare också och tagit massor av bilder, även om vi inte har någon träff i år 🙂 Alla som kommer fram är så gulliga! Jag och Anna diskuterade dock det, att för 5 år sedan kunde vi vara anonyma när vi var på horse shows, men sen ungefär 2016 blir det väldigt intensivt för oss, och vi kan aldrig “bara vara” när vi är iväg. Vårat eget val såklart eftersom vi jobbar med det vi gör, men det hade varit skönt att kanske åka på en internationell horse show någon gång och kunna få njuta av själva häst-atmosfären och samtidigt vara anonyma 🙂 Det kanske kan vara ett framtida mål!

/ Emma

2 Kommentarer

  1. Madeleine den 3 nov 2019 16:26 kl 16:26

    Väldigt sköna ridstövlar MEN på mitt första par gick ena dragkedjan sönder efter bara 3 månader. Jag fick ett nytt par efter 1 1/2 månad och efter bara 10 månader pajade en dragkedja igen och för några veckor sedan den andra. 😖 Var en massa strul och mail fram och tillbaka där dom bland annat så att hälen och 5cm upp går inte på garantin då folk är slarvigt med att ta på och av. Hos mig står dom alltid med sträckare i samt att jag tar på mig dom med skohon. Fick iaf en ny dragkedja, bytet fick jag dock bekosta själv. Maximalt otur eller dåliga dragkedjor?

    1
  2. Linnea den 3 nov 2019 19:23 kl 19:23

    Jag har tre par av den modellen, en i varje färg 😂 har aldrig haft strul med dragkedjor eller annat, grymt sköna och snygga stövlar!

Kommentera