Hej allihopa! Jag kom nyss in från stallet och har käkat lite mellis innan jag ska dra till ridskolan om en stund. Hela familjen jobbar på Svenska Spelen i para-dressyr idag, vilket är deras motsvarighet till SM som vår ridklubb roligt nog anordnar. Jag och Anna ska dessutom sjunga nationalsången vid invigningen 🙂

Idag under morgonen så har Christin varit här och behandlat Bella & Focus, så nu ska de vila under helgen, vilket är perfekt när vi ska jobba båda dagarna. Hon hittade lite smågrejer på dem båda som hon korrigerade, så det ska bli spännande att rida igen nästa vecka för att se hur de känns. Båda två skötte sig kanon och Focus gäspade loss efteråt, så det var nog många spänningar som släppte på honom!

Jag red även Boppen på morgonen och han kändes riktigt fin! Lösgjord och härlig 🙂 På tisdag ska han in till Skara för att besöka Ragnhild som är veterinär med specialutbildning på tänder. Han har ju EOTRH, som är en tandsjukdom, så vi vill checka av läget med hans mun nu för att se hur den ser ut. På måndag ska vi dessutom checka av alla hästarnas sadlar, så just nu har vi en liten “checkup” när det kommer till det mesta.

Här kommer dagens video där vi testar yoga för ryttare. Så roligt och svårt! Älskar för övrigt thumbnailen som Anna har redigerat ihop, haha. Skrattade så när jag såg den!

/ Emma

1 Kommentar

  1. Maria den 3 okt 2020 12:57 kl 12:57

    Hahaha, thumbnailen får 10/10! Och ni också, bra kämpat med yogan!

Kommentera