Hej allihopa! Jag kom precis hem ifrån gymmet och Anna är hos tandläkaren för en undersökning. Jag ska dit på fredag för samma sak. Vi passade på att boka tid nu när Anna ändå var inne för sin dumma visdomstand igår. Tror inte jag har varit hos tandläkaren på 3-4 år, förutom när jag spolade rent en visdomstand när den krånglade, så det är verkligen dags.

Ikväll har vi hoppträning och jag bävar lite inför den, jag har nämligen världens träningsvärk i benen. Verkligen i alla muskler också: framsida lår, baksida lår och rumpa. Normalt sett brukar jag sällan få extrem träningsvärk i alla muskelgrupper samtidigt, men det timeade in sig riktigt bra till dagens hoppträning 😉 Tror min kropp var lite väl otränad och slapp efter en helg på GHS i måndags när jag körde ett benpass, haha… Jag får hoppas att dagens cykling på gymmet kan göra att träningsvärken hinner släppa något tills ikväll, för som det är just nu kan jag knappt ställa mig upp/sätta mig ner på en stol.

När Anna kommer hem ska vi vlogga hela dagen lång. Gammelgrabbarna ska också till ridhuset idag och motioneras eftersom vintern nu har kommit till schlätta och det blåser riktigt isiga vindar ute. De behöver sig ett ordentligt ridpass dessutom, och vår paddock lär inte vara ridbar just nu. Vi ska även filma allt som vi köpte på GHS och fick av våra fina följare ♥ Tror och hoppas att denna video ska bli uppskattad!

/ Emma

Kommentera