God morgon allihopa! Både jag och Anna är sjuka med ont i halsen, och jag hostar dessutom som en idiot. Det blev inte många timmars sömn för mig i natt, så nu känner jag mig riktigt seg. Idag ska vi i alla fall hålla igång ordentligt i stallet, med dubbla träningar. På förmiddagen kommer Anna hit så vi ska mentalträna både Focus och Bella. Verkligen välbehövligt då jag knappt har gjort det över huvud taget på sommaren pga resor och värmen. När det är 30 grader ute känner jag inte för att stå helt stilla ute bland insekterna och svettas ihjäl, utan vi har fått fokusera på ridningen. Nu ska vi köra igång igen i alla fall!

Miranda kommer även hit och ska mentalträna sina hästar för Anna, och efter det så blir det dressyrträning för Miranda för vår del. Anna ska träna både Tage och Focus, och jag ska träna Bella. Anna sa att hon kanske skulle slänga upp Miranda på Focus eftersom hon känner sig så dålig. Tage behöver hon dock träna själv med eftersom det är tävling om en vecka för hans del.

Igår fick jag och Anna ridhjälp av pappa och vår kompis Amanda. Väldigt skönt att bara behöva rida en häst när vi kände oss så dåliga. Alla hästar skötte sig i alla fall fint. Bella och jag var betydligt bättre kompisar än i måndags också 😉 Just nu har hon dock svårt för att länga ut sin högersida och ställa igenom/forma sig ordentligt åt vänster. Höger varv har alltid varit lättare, men just nu är vänster varv extra jobbigt. Får hoppas att Miranda kan hjälpa oss med det idag!

I eftermiddag kommer dessutom den här filmen upp på Youtube! Anna och Samuel har renoverat vår sadelkammare, och nu kan vi äntligen visa på resultatet och hur de gick tillväga 🙂 Det blev SÅ snyggt verkligen!

Nu är det dags att kicka igång den här dagen! Emellan varven ska jag datajobba och eventuellt dra till gymmet och köra ett ryggpass om jag inte känner mig för dålig. Jag är inne i ett så härligt flow nu med både träningen och kosten, så vill inte sabba det pga en liten förkylning.

/ Emma

2 Kommentarer

  1. Daniela den 7 aug 2019 14:19 kl 14:19

    Åhh älskar ju såna videos, kommer uppdatera mitt prenumerationsflöde konstant! 😂

    1
    • Systrarna Elfstrand den 7 aug 2019 15:15 kl 15:15

      haha, vad härligt 😀Kommentera