Äntligen är det dags för tävling igen! Nu har vi haft ett par månaders tävlingsvila, och förhoppningsvis är både vi och hästarna laddade för ett par starter idag 🙂

Vi ska till Falköping idag och hoppa. Jag rider Bella i 80 och 90 cm och Anna rider Boppen i 90 cm och 1m. Detta blir min och Bellas första tävling på 9 månader, så ni kan säkert ana hur taggad jag är 😉 Jag önskar såklart att jag hade varit friskare till dagens starter, men vet att jag har en häst som kommer göra sitt bästa oavsett om ryttaren är lite matt. Det ska bli spännande att se hur det går idag, för jag har ju faktiskt inte tävlat någonting de senaste 9 månaderna, så ringrostig lär jag vara.

Anna är desto varmare i kläderna och det har känts bra med Boppen det senaste. Hon är tyvärr också sjuk men jag tror att hon kommer lösa det galant ändå!

Vi hörs igen när vi är hemma med resultat och tankar om dagen 🙂 Kommer säkert uppdatera endel på Instagram under dagen så se till att följ oss där: emmaelfstrand, annaelfstrand och systrarnaelfstrand!

Min och Bellas första tävling tillsammans var också i Falköping, där vi blev felfria i båda klasserna ♥

/ Emma

Kommentera