Skip to content

Dags att rida igen!

Efter en välförtjänt vilovecka för hästarna är det äntligen dags att rida igen! Eftersom de bara har vilat i en vecka så kommer vi att rida på som vanligt med en gång, men vi börjar med en lugnare joggingtur i skogen idag med pappa och Sigrid till hjälp 🙂

Det ska bli så kul att köra igång igen. I synnerhet eftersom jag ska på pay and jump med Bella nästa vecka, och sedan tävling 2 veckor efter det. Då blir jag taggad på att träna 🙂 På torsdag eftermiddag åker jag iväg på en weekend på stochampionatet, så jag kommer inte rida något under helgen. Det blir en weekendvila för hästarna då, om inte pappa hinner rida något vill säga. Därför tänkte jag försöka hinna skutta lite med henne nu i veckan innan det. Vi kommer dock ha ganska så fullt upp med jobb osv, men jag tror nog att vi kan klämma in det någon dag 🙂

Anna åker till Kroatien på fredag och är iväg på semester i en vecka, så vecka 30 kommer bli intensiv för mig, men det ska nog gå bra. Får göra så mycket jag orkar helt enkelt och prioritera jobb + de hästar som ska tävlas härnäst (dvs Boppen och Bella).

Det ska bli så kul att komma igång ordentligt i hoppningen igen med min lilla tiger ♥ Nu vill jag få tränat upp min balans och följsamhet igen, vilket jag har tappat mycket av nu när jag knappt har hoppat någonting under våren. Det syns knappt, men jag känner det, och det stör mig.

/ Emma

Kommentera

Scroll To Top