Skip to content

Dagens tävling

God kväll på er! Jag har varit upptagen hela dagen, och är egentligen det ikväll också, så jag slänger bara in ett snabbt inlägg om dagens tävling här. Jag och Samuel håller på och lagar trerätters nu. Så hungrig så det ska bli mumsigt!

Idag var inte riktigt vår dag. Anläggningen som vi var på(Götene Horse arena) är väldigt speciell med borgformade kortsidor på bägge sidor och dessutom rider man igenom en tunnel för att komma till banan. Trodde inte detta skulle påverka Boppen nämndvärt, men det gjorde det.

På framhoppningen hoppade han kanon! Så bra att jag knappt kunde hänga med kändes det som 😉 Sen på banan blev han lite “tom” och lite av och på, så det blev inte alls lika bra. Tre hinder av nio föll ned. Med andra ord slutade vi på 12 fel i grunden. Jag är dock absolut inte bitter för det! Jag tyckte både jag och Boppen gjorde så gott vi kunde, och han kan såklart inte rå för att han blev lite spänd. Jag har inte sett filmen än, men jag kan tänka mig att det inte syntes så mycket att han blev spänd. Det känns mycket mer än vad det syns. Han är en introvert häst och visar sällan så mycket, utan det känns som sagt. Är hur som helst nöjd ändå. Satte distanserna som planerat trots att vi inte hade en så bra känsla och vi kom bra på alla hinder förutom näst sista som vi kom lite i bott på. Känns bra att ha ridit på en ganska “tittig” anläggning, bra träning även på 22-åriga Boppen.

Bild från markarbete relativt nyligen. Har tyvärr inga bilder från dagen på min dator, men det kommer!

Så summan av kardemumman: “dåligt” resultat, men ändå nöjd med dagen. Boppen fick kommentaren av en funktionär att “han ser sååå snäll ut!” och det är han verkligen. Farbror guldhjärta <3

/ Anna

Kommentera

Scroll To Top