God kväll allihopa! Jag har vart hemma en stund men har chillat i soffan, ätit lite godis och sovit. Haha! Lite lagom trött efter dagens prestationer 😉

Dagens tävling har gått så himla bra! Vi åkte till Töreboda för laghoppning med vår ridklubb Vara Hästsportklubb, och laget slutade på 4 fel. Två ryttare felfria och två ryttare med rivningar. Så duktiga allihopa! Höjden var 95 cm, som det är i div III.

Jag och Boppen var en av de felfria i laget. Vår grundomgång var över lag bra. Till första hindret var han lite okoncentrerad, så där fick jag “väcka upp” honom lite och då kom vi lite stort, men ändå bra. 2-3-4-5-6 rullade på fint, men sen mellan 6:an och 7:an så tappade jag stigbygeln och koncentrerade mig så mycket på att försöka få tag på den igen så jag missade helt distansen till 7:an. Vi kom stort, Boppen hoppade av och där satt jag med en stigbygel. Ett härligt litet skrik som säkert hördes över halva Töreboda kom från min mun 😉 Han fixade det trots en okoncentrerad matte, och sen klarade vi även hinder 8-9 felfritt.

Efter grunden var det bara att ladda om till omhoppningen. Eftersom det var en bedömning A1:a så innebär det att man hoppar grundomgång och omhoppning separat, och inte direkt efter varandra som ju är allra vanligast. I omhoppningen var det fem hinder, och vi kom fint på alla. Så glad att jag vågade lägga Boppen lite större på ett par hinder och jag tyckte vi gjorde svängarna kanon. Bra tempo också. Vi belönades med en tredjeplacering för den ritten!

Världens sötaste gamla skrutt <3

SÅ nöjd med Boppen idag. Som ni vet så hade jag inte alls så bra känsla på förra tävlingen, så det var så härligt att den bra känslan var tillbaka idag. Han kändes snärtig, spänstig och taggad utan att vara stark eller lång. Detta är dessutom min bästa hopp-placering någonsin på lokal nivå och uppåt. Tack för det, Boppis <3

/ Anna

4 Kommentarer

 1. Lisa den 8 sep 2019 21:10 kl 21:10

  Grattis <3

  • Systrarna Elfstrand den 9 sep 2019 13:15 kl 13:15

   Tack 😀 2. Maria den 9 sep 2019 00:37 kl 00:37

  Grattis 👍👏😀🏆🏇

  • Systrarna Elfstrand den 9 sep 2019 13:15 kl 13:15

   Tack! 🙂Kommentera