Hej allihopa! Jag känner mig så trött just nu. Tror det tar lite på krafterna att vara på gården själv och göra jobbet och ha ensamt ansvar för hästarna, så jag ser fram emot en lugnare helg snart.

Idag började jag som vanligt min dag på gymmet och efter det spenderade jag hela förmiddagen i stallet. Christin kom hit och behandlade Bella med laser och efter det fick jag ridhjälp av Sara så vi red ut på Tage och Boppen. Så snällt av henne! Det gick finemang med alla och Christin tycker att jag ska börja jogga igång Bella nu, så imorgon blir det nog ett pass på banan med henne på bettlöst. Nu ska jag spendera resten av eftermiddagen med datorjobb och ikväll kommer Anna & Moa hit för att spela in nästa veckas poddavsnitt. Moa är veterinär inriktad på häst så vi ska dels prata om vanliga skador/sjukdomar, men också om hur det är att vara veterinär/studera till veterinär.

Igår fick Boppen följa med på ännu en hoppträning, och han gjorde det så himla bra! Älskar den hästen så mycket ♥ Jag fick mycket bättre känsla än i fredags på den öppna banan. Han hade mycket bättre energi och tryck igår och vi fick kanonbra flyt hela tiden förutom någon gång när jag klantade mig. Ni får se film från träningen på lördag! Jag är verkligen tacksam över att Boppen känns så fräsch igen och att vi har en så fin 23-åring i stallet ♥

The love of my life ♥

/ Emma

Kommentera