Men halli hallå! Det var längesen jag snackade med er såhär “live” som jag gör just nu, haha. Vi har ju försökt vara så lediga som möjligt och därför också tidsinställt massor av inlägg. Har saknat att skriva såhär med er, men snart drar jobbet igång som vanligt för oss efter lite semester.

Idag mår jag dessvärre inte toppen. Ont i rygg och nacke, hals, snorig och hängig. Hoppas innerligt på att det ska försvinna snabbt, men känner mig inte stark för tillfället. Tror inte jag har feber(än) men ja, jag är inte frisk i alla fall. Så trist! Alla runtomkring har typ varit sjuka, så kanske inte så konstigt om man själv blir drabbad. Vore sjukt trist om jag inte kunde delta i vårt nyårsfirande imorgon, men det hoppas jag att jag ska orka med. Ett par kompisar kommer hem till mig och Samuel för middag, spel och bad i spabadet. Ska bli så mys! Har laddat upp med massa Herrljungacider i kylen, mums.

Igår var jag och Emma iväg till ridhuset med Tage och Boppen. De hade vilat i ett par dagar på grund av vädret som bara slog om, och det blåste massor igår. Så också idag, för visso. Vi red dressyr, och de var så duktiga. Jag fick en toppenfin känsla på Tage, vilket var superkul! Känns som att jag inte tappat så mycket trots att jag inte ridit seriös dressyr på ett tag.

Idag hade jag gärna velat rida, men med tanke på att jag inte känner mig fräsch så skippade jag det. Istället fick Tage och Focus jobba på marken. Lite cirkelleken/longering och jobb med hinder för de båda. Superduktiga båda två! Roligt.

View this post on Instagram

Bosse 😻🥰

A post shared by Anna Elfstrand (@annaelfstrand) on

Söt-Bosse i soffan igår ♥

Nu ska jag åka och handla glass som jag och Samuel glömde köpa igår. Tänkte slå på stort på desserten och göra en brownie med vaniljglass, en klick grädde, ett havreflarn och salt kolasås. Och så lite hallon. Det glömde vi visst också att köpa förut, haha… Standard när det kommer till oss. Glömmer typ alltid något 😉 Sen blir det luuuugnt för mig. Ska försöka vila bort vad som ni är i kroppen på mig.

Hur mår ni? Hoppas ni har fina sista dagar på året 🙂

/ Anna

Kommentera