Reklam för vår egen webbshop: Hästhuset

Nu under Black Weekend kommer vi att ha 15% rabatt på ALLA produkter i vår webbshop Hästhuset. Med koden BW15 så dras 15% av i kassan på allt du köper 🙂 Vi har tusentals produkter i vår webbshop, och jag tänkte ta och tipsa om några favoriter som du kan fynda nu under helgen.

Vår främsta rekommendation är att du kikar runt bland våra täcken ifrån AB. AB är våra leverantörers varumärke som säljs exklusivt hos oss i Sverige/Finland. De har toppkvalitet på sina produkter, men är betydligt mer prisvärda än andra märken. Här kommer några täcken inför vintern:

AB Ekonomi vintertäcke 300g 420D

AB Ekonomi är vårat billigaste vintertäcke. Det har 300 grams fyllning och 420D ripstop. Under helgen kostar det endast 509 kr! Perfekt till dig som har en liten budget, eller för dig som har häst som går själv i hagen (pga det låga ripstopet).

AB Vintertäcke 500g med hals

AB Vintertäcke 500g med hals var vårat mest sålda vintertäcke förra året. Det har 500g fyllning och 600D ripstop, vilket gör att det passar utmärkt till frusna hästar/kall temperatur och även till hästar som går i flock pga det högre ripstopet. Under helgen kostar detta supertäcke endast 849 kr!

AB Vintertäcke 300g 1200D halvhals svart

Det sista täcket/täckes-sorten jag ska tipsa om är dessa svarta 1200D-ripstop-täcken ifrån AB. Modellen på bilden heter AB Vintertäcke 300g 1200D halvhals svart. Det finns även utan hals, med helhals, samt med 500g-fyllning i hel- och halvhals. Vi har dessa täcken fast utan hals med 150g-fyllning, och tycker att de är de perfekta övergångstäckena! 1200D-ripstop (högsta kvaliteten) rekommenderar vi till er som har hästar som går i flock där det leks mycket. Alla hästar i vårat stall (inklusive vår inackordering) går med dessa täcken, och de håller SÅ BRA trots mycket bus 🙂 Täcket på bilden kostar endast 849 kr under helgen!

Uniquestrian Equipment ridleggings

Självklart måste vi också tipsa om våra egendesignade ridleggings ifrån vårat egna märke Uniquestrian Equipment! Dessa leggings är limited edition, så när en färg/storlek säljs slut så kommer de inte in igen. Därför bör du passa på ifall du är sugen på att prova 😀 De finns fortfarande kvar i alla storlekar i vitt och rosa, men är slutsålda i vissa storlekar i blått och brunt. Priset på leggingsen under helgen är 594 kr! Leggingsen är väldigt smickrande och sitter bra på plats, vilket inga ridleggings har gjort på mig tidigare.

AB Barnridbyxor med stretch

Marknadens billigaste barnridbyxor hittar ni hos oss! AB Barnridbyxor med stretch är en av våra mest sålda produkter, och de är sjukt prisvärda. De finns i massor av olika färger och storlekar och kostar endast 169 kr under helgen… Helt galet! Passa på att tipsa dina vänner och bekanta som har barn 🙂

Ridhjälm Centaur VG1 med glitter

Tillslut måste jag också passa på att tipsa om vår mest populära hjälm! Den är riktigt snygg, finns i flera färgkombinationer, och är dessutom väldigt prisvärd 🙂 Ridhjälm Centaur VG1 med glitter kostar endast 1104 kr under helgen.

Det var ett axplock av allt som vi kan erbjuda på vår sida. Spana gärna in den och se om du hittar det du söker! Vi har bland annat en egen kategori för de ridkläder som finns i större storlekar (bland annat ridbyxor upp till stl 54) samt ett stort utbud av produkter till små hästar! Bland våra kategorier borde du definitivt hitta det du söker! 🙂

/ Emma

6 Kommentarer

 1. Emma den 29 nov 2019 10:10 kl 10:10

  Jag tycker ni gör ALLDELES för lite reklam för er webshop/hästbutik här på er blogg måste jag säga! Blev glad nu när jag såg att ni pushar här inför Black Friday/Weekend.

  Jag anser att ni skulle/kunde/borde göra betydligt mer reklam dock – nej, alltså inte till överdrift såklart, men ej heller underdrift som jag personligen då tycker ni gör i nuläget 😉

  Ni har ju bra produkter, och alla möjligheter att show ’em off, kan ni inte köra lite typ “Vårt veckans tips” eller liknande, med foto och produkttips på de grejor ni säljer? Ni och era hästar är ju redan modeller liksom 😄

  Äsch, bara en tanke från min sida – men tycker ni är alltför “doldis” med er grej här på bloggen bara. ❤️

  2
  • Systrarna Elfstrand den 29 nov 2019 10:46 kl 10:46

   Men vad gullig du är! Vet att vissa kan bli väldigt “anti” så fort vi lägger upp minsta lilla reklam för våra egna grejer 😉 Tack för tipset! Vi kommer bland annat att lägga upp ett par julklappstips-inlägg nu under december månad med både riktiga budget-tips och något dyrare grejer som vi hoppas kommer uppskattas 😀

   1


 2. Emma den 29 nov 2019 12:38 kl 12:38

  Näää, hur kan folk bli anti om ni gör reklam för ER SJÄLVA, liksom? Tråkigt… Man ser ju andra influencers som gör reklam för väldigt mycket mer tvivelaktigt, om man säger så.

  Jo, men kör igång nu med nånting i stil med “Vårt veckans tips”, och modella, visa, och även lite “recensera” era egna produkter (nja, recensera kanaler är fel ordval – men prova på/ut dem helt enkelt!), jag tror ni ska/bör bli mycket djärvare i er egen satsning, faktiskt!

  Som om ni inte hade mycket nog att göra redan, eller hur?! Så kommer jag med detta 😅🤗

  1
  • Emma den 29 nov 2019 12:40 kl 12:40

   Autocorrect: det skulle inte stå kanaler, utan kanske 🙄😅 3. Anonym den 29 nov 2019 17:57 kl 17:57

  Synd att 15% är knappt någonting, hade önskat på högre rabatt när det ändå är Black Friday..

  • Systrarna Elfstrand den 29 nov 2019 19:47 kl 19:47

   Ifall vi hade haft högre rabatt än så så hade vi gått minus på det hela. Jag tycker att folk ska uppskatta att butikerna ens har någon rabatt över huvud taget, för det är inte lätt att gå med vinst på att sälja produkter från återförsäljare 🙂Kommentera