Här kommer sista gänget bilder från min och Tages sista tävling för i år! Han är bra snygg min lille röding. Ser fram emot nästa år, hoppas på mer utveckling tillsammans ♥

Klapp på halsen på framridningen. Det huset ni ser i bakgrunden hade för övrigt kor intill(till vänster, alltså inte i bild) som tydligen lät, men Tage brydde sig inte. Skönt! Han är väldigt rädd för kor nämligen. Jag hörde dem inte ens haha… Koncentrerad 😉
Lilla biffen! Älskar att hans vita prickar syns på bild 😀
En extremt rosig Anna och en väldigt söt Tagis ♥ Jag orkar inte bry mig om smink när jag tävlar, så jag ser oftast ut såhär. Tomatröd 😉 Förr tyckte jag att det var jättejobbigt att bli så röd, men nu orkar jag inte lägga energi på det faktiskt.
En sista rosettbild! Han fick inviga skydden jag köpte på GHS i år(!). Inte orkat använda dem förrän nu 😉 Fyndade dessa skydd för 100kr/par. De är vita med ludd och silverglittriga knäppen. Passar perfekt till vår outfit! Jag har alltid silvriga detaljer på dressyr numera 🙂

/ Anna

5 Kommentarer

 1. Bibbi den 30 nov 2019 18:50 kl 18:50

  Wow vilken snygg bild på er när ni vänder upp på medellingen!! (Alla bilder är fina men den va lite extra) 😍😍😍

  • S den 1 dec 2019 21:18 kl 21:18

   Håller med! Tage ser stolt ut över att få bära Anna 😍  • Systrarna Elfstrand den 2 dec 2019 10:10 kl 10:10

   Åh tack 😀  • Systrarna Elfstrand den 2 dec 2019 10:10 kl 10:10

   Tack snälla 😀 2. Ellen - tävlingsryttare den 30 nov 2019 21:48 kl 21:48

  Så fina ihop!

Kommentera