Hej allihopa! Hästarna har precis blivit skodda och det är dags för oss att kicka igång en ny vecka. På torsdag är det tävling för min del, vilket jag både ser fram emot och har lite pirr i magen inför. Jag har tävlat så sjukt lite de två senaste åren pga skador på både mig och hästarna (och nu i år: pandemi) och ju mindre du tävlar, desto mer nervös blir du ju. Ser därför fram emot att komma igång mer med tävlandet igen så jag slipper känna mig ringrostig inför varje tävling, haha. Hästarna är i alla fall i toppenform så jag känner mig väl förberedd fysiskt, och ska försöka få till den så viktiga mentala biten också!

Här kommer ett gäng bilder ifrån lördagens bad tillsammans med våra kompisar Moa och Matilda. Så mysigt ♥

Moa & Zara – Anna & Focus – Matilda & Bolero – Jag & Bella
Bella går ofta och “snörper” på sin underläpp när jag rider på det bettlösa. Det ser så gulligt ut, haha.
Den här killen var en riktig ängel hela tiden ♥ Han har kommit så långt i sin mentala resa!
Tänk om man hade kunnat ha den här bakbensaktiviteten på ridbanan också, haha…

Jag har precis redigerat klart filmen ifrån badet, och den vloggen kommer upp på onsdag 15.00, så missa inte det!

/ Emma

5 Kommentarer

 1. Karin den 20 jul 2020 20:20 kl 20:20

  Har Zara stått på en ridklubb i norra Bohuslän?

  • Systrarna Elfstrand den 21 jul 2020 12:54 kl 12:54

   Yes innan Moa köpte henne 😀 2. Karin den 21 jul 2020 14:29 kl 14:29

  Tyckte väl det var hon! Jag red henne ibland på ridskolan, jättetrevlig häst. Kul att se henne igen 🙂

 3. N den 21 jul 2020 23:10 kl 23:10

  Detta måste vara så roligt för hästarna och er! Ni sprider sån glädje och inspiration <3

  Har blivit så inspirerad så jag funderar på att försöka ta hem min äldre herre till min pappas gård och ordna lösdrift till honom. Han har stått i tio år på lösdrift innan jag köpte honom men står nu i ett litet tävlingsstall med helt okej utevistelse men tror det skulle göra honom gott att vara ute mer.

  • Systrarna Elfstrand den 22 jul 2020 13:41 kl 13:41

   Tusen tack fina du ♥Kommentera