God morgon måndag! Nu är vi tillbaka i vardagen igen efter en helg i Göteborg. Bilder och mer utförligt inlägg om helgen kommer i eftermiddag!

Idag ska jag och Emma, efter alla dagens måsten, åka till naprapaten. Vi åker dit regelbundet, Emma för sitt diskbråck och jag för att förhindra skador. Vi(och säkert många andra både ryttare och andra människor) är sjukt dåliga på att ta hand om oss själva och unnar oss sällan massage och sådant, men vi är faktiskt bra på att åka till just naprapaten. Det känns viktigt för oss och våra dåliga kroppar!

Utöver det så ska hästarna såklart ridas, vi ska till frissan imorgon för att fräscha upp barret och på onsdag blir det hoppträning igen. Ska bli roligt att se vad Sten hittar på för oss denna gång. Förra gången var klurig för mig och Focus! Förra veckan blev en lugn sådan för Focus del, så jag hoppas han har lite mer styrka i sin kropp inför denna vecka. Ska ni hitta på något speciellt denna vecka?

LÄNGTAR till vår/sommar och täckeslösa dagar för hästarnas skull. Inte för att vi ogillar täcken, men tänk vad härligt med lite varma vindar… Det ser vi fram emot 😀

/ Anna

Kommentera