Det hör inte till vanligheterna att jag inte rider på en vecka. Det är på sin höjd de få gånger jag åker utomlands, och det händer inte direkt ofta. Igår var jag ju uppe i sadeln igen, och det var härligt! Jag avvaktar dock med gym tills jag känner mig 100% bra i munnen. Det gör jag inte nu, men jag prioriterar hellre hästarna framför gym, hehe.

Jag och Emma spelade in en challenge igår som kommer upp imorgon. Vi hoppade en liten bana utan träns på Tage och Boppen! Vem som vann får ni se imorgon, men både jag och Emma tyckte att det var så roligt. Måste helt klart göras igen!

Bella och Focus fick gå en tur ute i skogen, och det märktes på Focus att han tyckte om att bli riden igen. Han fick bli bortprioriterad när jag inte kunde rida, så han vilade tis-sön. Igår fick det bli en uteritt i mestadels trav, men några galoppfattningar gjorde jag också. Han var pigg och glad 😀 Bella var duktig och jag bara hörde hur mycket hon frustade bakom oss, haha. Nöjd tjej.

En bild jag knäppte på Emma och Boppen när de travade av igår.

Idag ska gamlingarna ridas ut på, Bella gå ett pass på banan och Focus ska få gå en dressyrträning. Eftersom han vilade förra veckan så blir det kanske inte helt fullt ut, men eftersom han är i bra kondis så är det inga problem för honom att vara med på träning ikväll. Får se vad Amalia hittar på till oss! Vi ska vlogga idag, så denna dag kommer ni få ta del av i videoformat på lördag 😀

/ Anna

Kommentera