God kväll! Idag har jag och Emma haft en lugn dag. Eftersom det är en röd dag idag så körde vi inte fullt ut med jobb och hästar, utan mjukstartade lite efter påsk. Kändes väldigt skönt faktiskt!

Hästarna har fått ta det lite lugnt över påsk, och så också idag. Imorgon blir det back to business för deras del. Och vår, för den delen 😉 De har lekt och härjat i hagen idag så det har inte gått någon nöd på dem.

Boppen och Focus har fått hovarna fixade med, och på onsdag är det Bella och Tages tur. Jag och Emma har slängt lite gamla täcken och burit ned ridtäckena till källaren. De lär väl knappast behövas något mer nu. Roligt nog snöade det när jag åkte hem, så vi kanske har tagit ned täckena för tidigt, haha 😉 Nej men det tror jag inte.

Utöver det har vi också spelat in en video där mamma gästspelade återigen. Väldigt rolig video, där vi bröt ihop av skratt en gång. Haha!

Jag går på värktabletter igen för övrigt. Min visdomstand krånglar åter igen. Blir så trött! Ska ta och ringa tandläkaren imorgon har jag tänkt, så hoppas jag att de kan dra ut skiten denna gång. Orkar inte ha ont mer nu. Gör ont i munnen varje gång jag sväljer… Inte roligt! Som tur är hjälper värktabletterna, men jag vill inte gärna käka det hela tiden heller som ni kanske förstår. Nåja, det löser sig väl!

/ Anna

Kommentera