Nu under veckan kommer vi att ha 15% rabatt på alla flugtäcken och huvor ifrån AB på vår egen webbshop Hästhuset. AB är vårat egna varumärke som säljs exklusivt hos oss i Sverige, och vi älskar deras täcken, och kan varmt rekommendera dem! Sen vi tog över webbshopen har vi endast köpt utetäcken ifrån AB och tycker att både kvaliteten och passformen är outstanding för det lilla pris du betalar. Jag skulle faktiskt säga att det är marknadens mest prisvärda täcken! Hemligheten är att de har samma tillverkare som exempelvis Horseware, men du som kund behöver bara betala kanske hälften så mycket. Win win! HÄR hittar ni alla täcken och vi fraktar till både Sverige och Finland 🙂

Jag tänkte visa några av de flug- och eksemtäcken som vi säljer på Hästhuset. Först ut: De som vi har själva

AB flugtäcke zebra med hals. Detta är ett perfekt täcke för dig som vill ha ett zebramönstrat täcke som skyddar hela kroppen. Forskning har visat på att insekter blir förvirrade av zebramönster, och därför kan ett zebramönstrat täcke hjälpa hästar att inte få så mycket insekter på sig. Pris: 552 kr den här veckan.

Boppen i sitt zebratäcke! Han har stl 165 på detta vilket han normalt sett har på täcken.

AB flugtäcke combo med hals. Ett klassiskt insektstäcke med grym passform som skyddar hela kroppen. Vi har provat många flugtäcken med åren, och jag tycker att de flesta har suttit så slappt både vid halsen och andra ställen så att flugorna ändå har kunnat ta sig dit, plus att täckena har glidit. Våra täcken har en mer figurnära passform som skyddar bättre samtidigt som bogfriheten är toppen så hästarna kan röra sig som de vill! Pris: 467 kr under veckan.

Focus är nöjd och galopperar på i sitt fina täcke. Han har stl 145 i detta precis som han brukar ha på täcken.

Nu till ett par täcken som vi inte har själva, men som är populära hos våra kunder:

AB flugtäcke med regnskydd. Ett zebraflugtäcke som skyddar hela kroppen, samtidigt som det har regnskydd över ryggen. Perfekt för svenska somrar skulle jag säga med tanke på att det ena timmen kan vara strålande solsken för att nästa timme ösregna, haha. Pris: 552 kr under veckan.

AB eksemtäcke hel hals. Ett riktigt bra eksemtäcke som skyddar hela kroppen. Perfekt för de hästar som får sommareksem och är känsliga mot solen. Pris: 552 kr under veckan. Vi har även ett annat eksemtäcke med UV-skydd som ni hittar här.

Våra täcken från AB finns i lite olika storlekar, beroende på modell. Vi kan i alla fall erbjuda insektstäcken från storlek 65-175. De flesta modeller säljs i storlek 105 och uppåt. Det är himla kul att vi kan erbjuda så många storlekar, och dessutom i storlek 175 som jag har förstått är svårt att hitta! Vi har också flertalet modeller utan hals för er som hellre vill ha det 🙂

/ Emma & Anna


2 Kommentarer

  1. Sätilaryttaren.se den 11 jun 2019 17:03 kl 17:03

    Borde ni inte reklammarkera detta inlägget? =)

    • Systrarna Elfstrand den 11 jun 2019 18:59 kl 18:59

      Det står redan i första meningen (dvs högst upp i inlägget) att produkterna är från vår egen webbshop 🙂Kommentera